Érdekességek
Nagy hírünk van!
Hamarosan OTP és K&H SZÉP kártyát is elfogadunk! Izgatottan várjuk, hogy még több lehetőséget kínáljunk Nektek a fizetésben. Legyen szó egy kis kényeztetésről vagy egy praktikus vásárlásról, mi készen állunk! Gyertek el hozzánk vagy rendeljétek meg online és élvezzétek az új, kényelmes fizetési módok előnyeit!
Az utóbbi időben a hagyományos sertéshús mellett újra megjelent a különleges ízű mangalicahús a boltok kínálatában, mint a nehezebben emészthető vörös húsok egyik lehetséges alternatívája. Az újonnan felfedezett mangalicasertésből készült termékekben a hús zsírosabb jellege ellenére alacsonyabb a telített és magasabb a telítetlen zsírsavak aránya, emiatt korszerűbbnek számít, mint a hagyományos húsfajták.
A különleges ízvilággal rendelkező szalámik készítése során a kifogástalan fűszerezés mellett a feldolgozási mód is befolyásolja a végeredményt. Ebben a bejegyzésünkben betekintünk a szalámikészítés világába. Szó lesz arról, hogy miből készülhet, hogyan és mibe töltik, és hogy miként lehet elkészíteni ezeket a különleges húskészítményeket.
A csabai kolbász világhírű, paprikázott húsétel, amit a hagyományos füstölést követően fogyaszthatunk. A fűszeres, paprikás kolbászféleség speciális recept alapján, feketebors nélkül készül. A hungarikummá minősített csabai kolbász az Európai Unió földrajzi árujelzőjével eredetvédett, jellegzetes háziipari termék.