Kedves Vásárlónk! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (Cookie) használ. Honlapunk használatával jóváhagyja ezek használatát a "Cookie"-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tippek a konyhából

A Kolbászposta blog bejegyzéseinek oldalán igyekszünk időről-időre hasznos tartalmakkal szolgálni - érdekességek, receptek és termékajánlók cikkeinkben. Mert nem mindegy, mi kerül az asztalra...
2021. 04. 02. 09:37:54
Kóstoltad már a mangalicahúst?

Az utóbbi időben a hagyományos sertéshús mellett újra megjelent a különleges ízű mangalicahús a boltok kínálatában, mint a nehezebben emészthető vörös húsok egyik lehetséges alternatívája. Az újonnan felfedezett mangalicasertésből készült termékekben a hús zsírosabb jellege ellenére alacsonyabb a telített és magasabb a telítetlen zsírsavak aránya, emiatt korszerűbbnek számít, mint a hagyományos húsfajták.

mangalicahús kolbászposta cikk

2021. 03. 26. 20:26:20
Szalámikészítés mesterfokon - de vajon mi a titka?

A különleges ízvilággal rendelkező szalámik készítése során a kifogástalan fűszerezés mellett a feldolgozási mód is befolyásolja a végeredményt. Ebben a bejegyzésünkben betekintünk a szalámikészítés világába. Szó lesz arról, hogy miből készülhet, hogyan és mibe töltik, és hogy miként lehet elkészíteni ezeket a különleges húskészítményeket.
szalámikészítés mesterfokon kolbászposta cikk
 

 

 

2021. 03. 22. 21:56:26
Húsvéti sonkafőzés KolbászPosta módra!

Nézzétek meg aktuális videónkat, melynek különlegessége, hogy a sonka főzés praktikus fortélyaiba a KolbászPosta tulajdonosa, Buzás Sándor vezet be minket, aki személyesen tapasztalta meg a vidéki konyha eljárásait, és páratlan ízvilágát.

húsvéti sonka főzés cikk

2021. 03. 01. 18:00:14
Az utánozhatatlan csabai kolbász

A csabai kolbász világhírű, paprikázott húsétel, amit a hagyományos füstölést követően fogyaszthatunk. A fűszeres, paprikás kolbászféleség speciális recept alapján, feketebors nélkül készül. A hungarikummá minősített csabai kolbász az Európai Unió földrajzi árujelzőjével eredetvédett, jellegzetes háziipari termék.

az utánozhatatlan csabai kolbász cikk

 

 

2021. 02. 10. 14:05:51
Tudod, hogyan készül a párizsi?

Gondoltad volna, hogy párizsit már több mint ötszáz éve fogyasztunk? Pultos kiszerelésben manapság is a hűtőpultok állandó szereplője. Alig van olyan gyerek, aki ne szeretné ezt a lágy ízű felvágottat.

Tudod, hogyan készül a párizsi? cikk

2021. 01. 26. 10:34:32
Ennél ebédre sütni való kolbászt?

Jön a szabadtéri piacok időszaka. A büfék kínálata elképzelhetetlen sütni való kolbász, lángos, hot dog, hamburger nélkül. Aki kedveli ezt a sajátos életérzést, nagyon hiányolja a rendszeres kontaktot kedvenc büféseivel, és az időjárás sem tartja vissza egy korai reggelitől - amint lehet, megy.

ennél ebédre sütni való kolbászt? cikk