Vékonykolbászok, pároskolbászok és parasztkolbászok

Áruházunk változatos ízvilágú hideg felhasználásra szánt húskészítmények mellett nagy választékban meleg étel készítési alapanyagként használható vékonykolbászokat, parasztkolbászokat és pároskolbászokat is kínál igényes vásárlói részére. Nem csak a megszokott ízeket találjátok meg kínálatunkban, hanem olyan különleges ízhatású termékeket is, mint a szilvalekváros vagy szerecsendiós, szegfűborsos kolbász.

Ha szeretnéd kipróbálni a birka-, kecske-, liba-, pulyka-, marha-, mangalica-, ló-, szamár-, szarvas-, szürkemarha- vagy sertéskolbászt, szintén a legjobb helyen jársz.

A változatos húsfajtákból készülő érlelt vékony- vagy pároskolbászok paprikával vagy anélkül, bélbe töltve készülnek. Könnyed fűszerezésük igazi csemegévé teszi őket akár hideg felhasználásra, akár főtt ételekbe szánjuk őket. Az érlelés nagyban hozzájárul a tökéletes ízhatáshoz. Áruházunk széles választékában több népszerű húsüzem minőségi termékeit forgalmazzuk. Elérhetőek a csemege, az enyhén csípős, illetve a nagyon csípős változatok is, így minden vásárló megtalálja a kedvére valót rendszerezett választékunkból.

Változatos vékonykolbászok, pároskolbászok és parasztkolbászok

A hosszan eltartható kolbászok könnyen vágható fajtái a húskészítményeknek. Egyik kedvelt alapanyaguk a sertés- és a marhahús, amik színhús és szalonna keverékéből, igény szerint faggyú hozzáadásával készülnek. Az ideális fűszerezés még jobban kiemeli a húsok jellegzetes ízvilágát. A kellemesen paprikás mellett a csípős fűszerezés is remek ízt ad ezeknek a terméknek.

birkahús sem csak ízletes pörkölt készítésére használható, hanem a faggyú felhasználásával csemegepaprikával ízesítve finom kolbász is készíthető belőle. Ugyanezen az elven alapulnak a szarvas- és lóhúsból készült, kellemesen fűszerezett karakteres termékek is. A hús fűszerezése hangsúlyozza a termékek különleges ízvilágát. Paprikás és csípős változatban is kedvelt termékekről van szó, amik kiválóan illenek hidegtálak, szendvicsek készítéséhez.

Kímélő alapanyagok

A sertésen felül az ősi magyar fajta, a biominősítésű mangalica sertés állománya kiváló alapanyag a húsipari termékek előállításához. Harmonikus magyaros ízvilágot kínál. Húsából és szalonnájából is készíthető eredeti magyar fűszerezéssel készült szárazáru. A mangalica húsának fogyasztása egészségesebb, megfelelő tartás esetén alacsonyabb koleszterinértékű és telítetlen zsírokkal ellátottabb, húsa magasabb élvezeti értékkel bír, szinte olvad a szájban. Ízlés szerint készülhet paprikás és csípős változatban is.

A fogyasztók különböző ízvilágát elégítik ki a hagyományosan kímélőnek tekintett húsfajtákból készített termékek is. A kecskehús jellemzően édeskés, “tejes” ízű, amihez a lágyabb fűszerezés illik. Szintén könnyített ízesítéssel készül a libacombfiléből, illetve baromfizsiradékból és szalonnából készülő paprikás kolbász is.

A pulykahúsból és szalonnából készült pulykakolbász is elérhető paprika nélküli fehér, csemegepaprikás és kellemesen csípős változatban is. Fűszerezésük a szárnyasokhoz illő, kellemesen könnyített, mely engedi érvényesülni a pulykahús jellegzetes ízét.

Népszerű beszállítóink könnyen áttekinthető termékeinek elkészítése során különleges minőségű húsokat és az azokhoz illő ízesítési és érlelési módokat alkalmaznak. Az alapanyagokként felhasznált csemegepaprika, kömény, fokhagyma, bors, nádcukor és konyhasó, valamint a bükkfával történő hidegfüstölés és érlelés a kolbászok tulajdonságát egyedivé varázsolják.