Kedves Vásárlónk! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (Cookie) használ. Honlapunk használatával jóváhagyja ezek használatát a "Cookie"-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fűszeres sertés vér kb.2000g Pásztor

Ár:
1.397 Ft (1.100 Ft + ÁFA)
Egységár: 1.397,25 Ft/kg
Elérhetőség: Raktáron
Cikkszám: 12619
A sertésvért leggyakrabban a véreshurka készítéséhez használják fel, ugyanakkor a hagymával sült vér a disznótorok elmaradhatatlan ínyencsége.
Gyártó: Pásztor-Hús Kft.
Menny.:kg
Legkisebb rendelhető mennyiség: 2!

Ingyenes szállítás 13.000 Ft feletti rendelés esetén

13.000 Forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan. További információk itt »

Leírás

Kérem vegye figyelembe, hogy a termékek a megjelölt egységcsomagban kerülnek bemérésre. Ezért a számla végösszege változik!

Összetevők és Allergének

Összetevők: sertés vér, konyhasó.

Hogyan is készítjük a sertésvért? Az alapanyagot kimérjük, majd lift boy kocsiba rakjuk. Hozzáadjuk a konyhasót és alaposan összekeverjük. A vért 90 mm átmérőjű műbélbe töltjük, botra szedjük és keretre rakjuk. A hőkezelés füstölő-főző szekrényben történik, 78 °C térhőmérséklet és 99 % páratartalom mellett, amíg a termék maghőmérséklete eléri a 72 °C -ot. Ezt követi egy 10 perces hőntartás, majd hideg vizes zuhannyal lehűtjük. A készterméket hűtőben tároljuk 0- + 5 °C között, majd fóliával bélelt fehér műanyagládában kerül értékesítésre.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékösszetevők listája, allergén és tápérték információk helyesek legyenek, ugyanakkor ezek gyakran változhatnak. Ezért kérjük, minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. A Kolbaszposta.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen termékinformációért.

Leírás és Paraméterek

Kérem vegye figyelembe, hogy a termékek a megjelölt egységcsomagban kerülnek bemérésre. Ezért a számla végösszege változik!

Felhasználási terület Pultos kiszerelés
Átlagos tápérték 100g termékben
Energia 379 kJ / 94,75 kcal
Fehérje 14,6 g
Szénhidrát 1,29 g
amelyből cukor 1,29 g
Zsír 34,5 g
amelyből telített zsírsavak 13,4 g

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 02. 15.
A családban mindenki nagyon szereti, itt az én kedvenc receptem: Hozzávalók: 50 dkg sertésvér, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg disznózsír, fűszerpaprika ízlés szerint, só ízlés szerint, bors ízlés szerint (frissen őrölt), és 2 db paprika.
A hagymát felvágjuk, ahogy szeretjök /kocka, félfő, karika/. A zsírt felhevítjük, rádobjuk az egyik hagymát és megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát és a félbevágott erős szárazpaprikát. A felkockázott alvadt vért beleöntjük, sózzuk, megszórjuk majorannával és kevergetve főzzük. 10 perc után rátesszük a megmaradt hagymát, frissen őrölt borsot és addig főzzük, amíg elfő róla a víz (zsírjára sül) és a hagyma már puha, de még nem főtt szét, a vér pedig megkeményedik kicsit. El szoktam osztani három részre, és simán bírja a fagyasztást.

Youtube videók