Fűszeres sertés vér kb.2000g Pásztor
Ár:
1.694 Ft
(1.334 Ft + ÁFA)
Egységár: | 1.694,27 Ft/kg |
Elérhetőség: | Raktáron |
Cikkszám: | 12619 |
A sertésvért leggyakrabban a véreshurka készítéséhez használják fel, ugyanakkor a hagymával sült vér a disznótorok elmaradhatatlan ínyencsége. | |
Gyártó: | Pásztor-Hús Kft. |
Leírás
Kérem vegye figyelembe, hogy a termékek a megjelölt egységcsomagban kerülnek bemérésre. Ezért a számla végösszege változik!
Összetevők és Allergének
Összetevők: sertés vér, konyhasó.
Hogyan is készítjük a sertésvért? Az alapanyagot kimérjük, majd lift boy kocsiba rakjuk. Hozzáadjuk a konyhasót és alaposan összekeverjük. A vért 90 mm átmérőjű műbélbe töltjük, botra szedjük és keretre rakjuk. A hőkezelés füstölő-főző szekrényben történik, 78 °C térhőmérséklet és 99 % páratartalom mellett, amíg a termék maghőmérséklete eléri a 72 °C -ot. Ezt követi egy 10 perces hőntartás, majd hideg vizes zuhannyal lehűtjük. A készterméket hűtőben tároljuk 0- + 5 °C között, majd fóliával bélelt fehér műanyagládában kerül értékesítésre.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékösszetevők listája, allergén és tápérték információk helyesek legyenek, ugyanakkor ezek gyakran változhatnak. Ezért kérjük, minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. A Kolbaszposta.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen termékinformációért.
Hogyan is készítjük a sertésvért? Az alapanyagot kimérjük, majd lift boy kocsiba rakjuk. Hozzáadjuk a konyhasót és alaposan összekeverjük. A vért 90 mm átmérőjű műbélbe töltjük, botra szedjük és keretre rakjuk. A hőkezelés füstölő-főző szekrényben történik, 78 °C térhőmérséklet és 99 % páratartalom mellett, amíg a termék maghőmérséklete eléri a 72 °C -ot. Ezt követi egy 10 perces hőntartás, majd hideg vizes zuhannyal lehűtjük. A készterméket hűtőben tároljuk 0- + 5 °C között, majd fóliával bélelt fehér műanyagládában kerül értékesítésre.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékösszetevők listája, allergén és tápérték információk helyesek legyenek, ugyanakkor ezek gyakran változhatnak. Ezért kérjük, minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. A Kolbaszposta.hu nem vállal felelősséget semmilyen helytelen termékinformációért.
Leírás és Paraméterek
Kérem vegye figyelembe, hogy a termékek a megjelölt egységcsomagban kerülnek bemérésre. Ezért a számla végösszege változik!
Felhasználási terület | Pultos kiszerelés |
Átlagos tápérték 100g termékben | |
Energia | 379 kJ / 94,75 kcal |
Fehérje | 14,6 g |
Szénhidrát | 1,29 g |
amelyből cukor | 1,29 g |
Zsír | 34,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 13,4 g |
Vélemények

1 értékelés





Írja meg véleményét!
Józsi
|

2021. 02. 15.
A családban mindenki nagyon szereti, itt az én kedvenc receptem: Hozzávalók: 50 dkg sertésvér, 2 fej vöröshagyma, 10 dkg disznózsír, fűszerpaprika ízlés szerint, só ízlés szerint, bors ízlés szerint (frissen őrölt), és 2 db paprika.
A hagymát felvágjuk, ahogy szeretjök /kocka, félfő, karika/. A zsírt felhevítjük, rádobjuk az egyik hagymát és megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát és a félbevágott erős szárazpaprikát. A felkockázott alvadt vért beleöntjük, sózzuk, megszórjuk majorannával és kevergetve főzzük. 10 perc után rátesszük a megmaradt hagymát, frissen őrölt borsot és addig főzzük, amíg elfő róla a víz (zsírjára sül) és a hagyma már puha, de még nem főtt szét, a vér pedig megkeményedik kicsit. El szoktam osztani három részre, és simán bírja a fagyasztást.
A hagymát felvágjuk, ahogy szeretjök /kocka, félfő, karika/. A zsírt felhevítjük, rádobjuk az egyik hagymát és megdinszteljük, majd lehúzzuk a tűzről és belekeverjük a pirospaprikát és a félbevágott erős szárazpaprikát. A felkockázott alvadt vért beleöntjük, sózzuk, megszórjuk majorannával és kevergetve főzzük. 10 perc után rátesszük a megmaradt hagymát, frissen őrölt borsot és addig főzzük, amíg elfő róla a víz (zsírjára sül) és a hagyma már puha, de még nem főtt szét, a vér pedig megkeményedik kicsit. El szoktam osztani három részre, és simán bírja a fagyasztást.