Kedves Vásárlónk! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (Cookie) használ. Honlapunk használatával jóváhagyja ezek használatát a "Cookie"-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bio Szürkemarha fehér szalámi kb.0,5 kg Balatonihús

Ár:
7.578 Ft (5.967 Ft + ÁFA)
Egységár: 7.578,09 Ft/kg
Cikkszám: 10150
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Balatonihús

Kérem vegye figyelembe, hogy a termékek a megjelölt egységcsomagban kerülnek bemérésre. Ezért a számla végösszege változik!

Menny.:kg

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

10.000 Forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan. További információk itt »

Leírás

Magyar Bio szürkemarha, bio mangalica hús és bio mangalica szalonnájából, tengeri só és bio fűszerek hozzáadásával készült “magyaros” ízvilágú, kellemesen paprikás termék, igazi Hungaricum.

A Hortobágyi Bioszalámi az egészségére és a környezetére igényes ember nemes eledele. Magyarországon a biohús előállítás “zászlós hajója” a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Közhasznú Társaság.

A Magyar szürke marha és a mangalica a puszta gyógyfüvektől illatozó legelőit járja. A Kárpát-medencében kialakult ősi állatfajtáink társai az itt élő pásztoroknak a tiszta víz, a tiszta levegő, a puszta természeti értékeinek és kultúrájának megőrzésében.

Az ökológiai gazdálkodás eredményeként nyert biominősítésű magyar szürke szarvasmarha és mangalica sertés állománya kiválló alapanyag a húsipari termékek előállításához.

A Hortobágyi Közhasznú Társaság és a Balatoni József szalámi készítő közötti sikeres együttműködésnek köszönhetően a Hortobágyi Nemzeti Parkban tartott állatok biominősítésű húsának feldolgozása a mester kisteleki húsüzemében a Biokontroll Hungária KHT ellenőrzésével és tanúsításával történik.

A termékeink elkészítése során a különleges minőségű húsokhoz illő ízesítési és érlelési módokat választottuk. A biominőségű csemegepaprika, fokhagyma, bors, nádcukor és konyhasó valamint a bükkfával történő hidegfüstölés és szárításos érlelés a késztermék érzékszervi tulajdonságát egyedivé varázsolják.

A bioszalámi a Hortobágyi Nemzeti Park védjegyét viseli, környezetbarát, újrahasznosított csomagoló anyagban kerül kereskedelmi forgalomba. Az 500 gramm súlyura készített bioszalámi minőségét megőrzi 50 napig, plusz 20 °C foknál alacsonyabb hőmérsékleten, száraz hűvös helyen tárolva. A Hortobágyi Bioszalámi a fejlesztés évében, 1999-ben elnyerte az Év Bioterméke ‘99 “Nagy Díj”-át, 2000-ben az OMÉK-on második díjat, a FOODAPEST-en Újdonság Díjat nyert.

A termék előállítása során a Hortobágyi Közhasznú Társaságnál és a Kisteleki Húsüzemben alkalmazott minőségirányítási rendszerek: ISO 9001: 2000 szabvány betartásának tanúsítása, HACCP Élelmiszerbiztonsági Rendszer alkalmazása, TQM vezetési módszer alkalmazása.

Hús alapanyag: Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kht.
4071 Hortobágyi, Czinege J. u. 1.
Tel.: 06 52 589 110

Fax: 06 52 369 108
Email:info@hortobagyikht.hu
Web: www.hortobagyikht.hu

Paraméterek

Felhasználási terület Pultos kiszerelés