Kedves Vásárlónk! Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket (Cookie) használ. Honlapunk használatával jóváhagyja ezek használatát a "Cookie"-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bio Rackajuh szalámi kb.0,5 kg Balatonihús

Ár:
7.578 Ft (5.967 Ft + ÁFA)
Egységár: 7.578,09 Ft/kg
Cikkszám: 10153
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Balatonihús

Kérem vegye figyelembe, hogy a termékek a megjelölt egységcsomagban kerülnek bemérésre. Ezért a számla végösszege változik!

Menny.:kg

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

10.000 Forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás díjtalan. További információk itt »

Leírás

A Hortobágyi Rackacsemege az egészségére és a környezetére igényes ember nemes eledele. Magyarországon a biohús előállítás “zászlós hajója” a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Közhasznú Társaság.A racka juh és a mangalica sertés a puszta gyógyfüvektől illatozó legelőit járja. A Kárpát-medencében kialakult ősi állatfajtáink társai az itt élő pásztoroknak a tiszta víz, a tiszta levegő, a puszta természeti értékeinek és kultúrájának megőrzésében.
Az ökológiai gazdálkodás eredményeként nyert biominősítésű racka juh és mangalica sertés állománya kiválló alapanyag a húsipari termékek előállításához.
A Hortobágyi Közhasznú Társaság és Balatoni József szalámi készítő közötti sikeres együttműködésnek köszönhetően, a Hortobágyi Nemzeti Parkban tartott állatok biominősítésű húsának feldolgozása, a mester kisteleki húsüzemében a Biokontroll Hungária KHT ellenőrzésével és tanúsításával történik.
A termékeink elkészítése során a különleges minőségű húsokhoz illő ízesítési és érlelési módokat választottuk. A biominőségű csemegepaprika, kömény, fokhagyma, bors, nádcukor és konyhasó valamint a bükkfával történő hidegfüstölés és szárításos érlelés a szalámi érzékszervi tulajdonságát egyedivé varázsolják.
A termék a Hortobágyi Nemzeti Park védjegyét viseli, környezetbarát, újrahasznosított csomagoló anyagban kerül kereskedelmi forgalomba. A 250 grammos bioszalámi a minőségét plusz 20 °C foknál alacsonyabb hőmérsékleten és száraz helyen tárolva 50 napig megőrzi. A Hortobágyi Rackacsemege a 2006. évi fejlesztés eredménye.
A termék előállítása során a Hortobágyi Közhasznú Társaságnál és a Kisteleki Húsüzemben alkalmazott minőségirányítási rendszerek: ISO 9001: 2000 szabvány betartásának tanúsítása, HACCP Élelmiszerbiztonsági Rendszer alkalmazása, TQM vezetési módszer alkalmazása.
Hús alapanyag: Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Kht.
4071 Hortobágyi, Czinege J. u. 1.
Tel.: 06 52 589 110

Fax: 06 52 369 108
Email:info@hortobagyikht.hu
Web: www.hortobagyikht.hu

Paraméterek

Felhasználási terület Pultos kiszerelés